Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для Львівської міськради закупили нове програмне забезпечення

Для структурних підрозділів Львівської міської ради закупили нове програмне забезпечення, за допомогою якого працівники зможуть ефективніше планувати свою роботу, готувати звіти, а також слідкувати за перебігом тендерів. Про це сьогодні, третього березня, „Гал-info” повідомили у прес-службі ЛМР.
 У середу, 5 березня компанія «Парус» проведе семінар для працівників департаменту економічної політики ЛМР, працівників районних адміністрацій та працівників комунальних підприємств,  для того, щоб пояснити принцип роботи нового програмного забезпечення «Парус», яке закупила міська рада. Торік багато робіт у місті не було проведено, оскільки вчасно не відбулися тендерні закупівлі. Тому цього року проведення тендерів контролюватиме сектор тендерних закупівель, який також надаватиме консультації розпорядникам бюджетних коштів.
 «У базі даних програми можна зберігати всі документи: від річного плану до підготовчих звітів. За допомогою цієї програми також можна відстежувати етапи тендерних закупівель, оскільки вона сигналізує про близьке закінчення терміту тих чи інших робіт», – розповідає завідуючий сектору тендерних закупівель управління економіки Мирослав Сімка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ