Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для львівських підлітків створили безкоштовну школу бізнесу та неформальної освіти

1/2
У Львові для підлітків стартувала школа бізнесу та неформальної освіти BizSmart. Ця школа – це глобальний навчальний проєкт для дітей та підлітків, які отримають базові знання та необхідні компетенції у сфері фінансів, побудові бізнесу та успішної кар’єри. Про це повідомили 1 червня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

Школа розпочне свою діяльність з тижневого інтенсивного курсу для підлітків 14-16 років. У програмі передбачені теми, що стосуються ознайомлення з культурою створення стартапів, проєктний підхід до управління бізнесу та мотивація розпочати свою справу.

"Ми запросили представників успішних підприємств міста, які розкажуть підліткам про свій досвід, підхід до вирішення складних завдань, як знаходити фінансування на свої ідеї та креативне мислення. Перший тиждень навчання стартує вже 7-го червня і триватиме впродовж тижня", – зазначає координаторка проєктів управління молодіжної політики Діана Наорлевич.

Школа є абсолютно безкоштовною, щоб приєднатися до першого навчального курсу треба лише заповнити гугл-форму за посиланням.

Організаторами школа бізнесу та неформальної освіти BizSmart є управління молодіжної політики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ