Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для львів’ян похилого віку проведуть зустріч на тему День Соборності

25 січня у відділенні соціально-побутової реабілітації Львівського міського терцентру проведуть семінар на тему Дня Соборності України, який днями, 21-22 січня, відзначали в нашій державі. До участі запрошені клієнти, які перебувають на обслуговуванні в цій установі. Зустріч пройде в приміщенні відділення, що за адресою: вул. Кирилівська, 3а.

«Минулої неділі всі ми відзначили одне з найбільших державних свят День Соборності – День Злуки. Історія цього дня розпочалась ще на початку минулого століття у 1919 році, проголошенням акту злуки між Західноукраїнською Народною Республікою й Українською Народною Республікою. Проте, в силу дії вже відомих всім нам історичних подій, сформувати державність не вдалось, і ось вже на зорі Незалежності України, в січні 1990 року український народ вибухнув внутрішньою силою у прагненні до державності, про що свідчив утворений живий ланцюг, який поєднав Львів і Київ, Схід і Захід. Тому, зважаючи на вагомість цього дня, ми вирішили розповісти про цікаві факти описаних на сторінках нашої історії, проте далеко не всім відомі», - повідомила працівник відділення соціально-побутової реабілітації Львівського міського терцентру Віра Костецька.

«Сьогодні в нашій установі активно працюють над організацією цікавого дозвілля для клієнтів, які перебувають в нас на обслуговуванні, а їх близько 2,4 тис. львів’ян. Адже це є доповнюючим, і вже невід’ємним елементом системи надання соціально-побутових послуг у Львівському міському терцентрі», - додала начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Ольга Павлюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ