Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Для Олексія Радзієвіського у Верховній Раді є багато незрозумілого

Для Олексія Радзієвіського у Верховній Раді є багато незрозумілого, — зазначив «Гал-info» голова ЛОО Партії Регіонів, народний депутат від ПР. Щоправда, у Верховній Раді, за словами Радзієвського, він почуває себе «звичайно».
«Спочатку все відбувалося дуже урочисто і гарно: депутати прийняли присягу, виступив з вітальним словом Президент, який розказав про своє бачення співпраці з парламентом. Далі ж почалася незрозуміла рутинна робота по розгляду перших питань порядку денного сесії. Що ж до самої організації сесії, негативно вразило те, що помаранчеві сили незрозуміло з яких причин попросили тайм-аут у роботі сесії на два тижні. Зараз перед Верховною Радою стоїть дуже багато нагальних проблем: подолання загрози виникнення енергетичної кризи, прийняття рішень з низки питань, ухвалення законів. Цей тайм-аут помаранчевих нам може коштувати дуже високу ціну. Я вважаю, що подібне рішення є повністю деструктивним, це чергова політична маніпуляція, адже вже пройшло стільки часу, а помаранчеві так і не змогли домовитися про створення коаліції, всі переговори — це лише пустопорожні обіцянки», — наголосив Олексій Радзієвський.
25 травня відбулося перше пленарне засідання сесії Верховної ради України. Олексій Радзієвський, перший секретар ЛОО Партії Регіонів та колишній міський голова Дрогобича, був обраний до Верховної Ради України, як 157 номер у списку Партії Регіонів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ