Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для передачі в оренду спортивного комплексу «Україна» не має бути застережень

Спортивний комплекс «Україна» може бути переданий у оренду футбольному клубу «Карпати» і може використовуватися як тренувальна арена для підготовки до проведення матчів „Євро-2012”. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив голова виконавчої дирекції ФФУ Іван Федоренко.
Іван Федоренко продемонстрував журналістам положення УЄФА про стадіони, під яким має стояти підпис представника комісії УЄФА, власника стадіону (розуміємо, представник міської влади) і орендар (цілком можливо, ФК «Карпати»).
За його словами, ніяких упереджень для передачі в оренду стадіону «Україна» не має бути, оскільки УЄФА при потребі укладатиме договір і з власником, і з орендарем стадіону на предмет використання стадіону як тренувальної арени.             
Нагадаємо, як зазначав  23 травня міський голова Львова Андрій Садовий: «Допоки не буде відомо місце проведення “Євро–2012”, стадіон «Україна» повинен залишатися у власності міста».
Натомість, сьогодні між ФК «Карпати» та міською владою підписані гарантійні зобов’язання і питання реконструкції стадіону «Україна» мало б зрушити з місця.
Як повідомляло „Гал-іnfо”, головний тренер футбольного клубу Юрій Дячук-Ставицький переконаний, що за умов передачі стадіону в оренду або у власність ФК «Карпати» до старту Вищої ліги основні роботи по реконструкції стадіону будуть проведені і клуб зможе взяти участь в елітному українському чемпіонаті.    За словами головного тренера «Карпат», комплексну реконструкцію всієї інфрастуктури стадіону «Україна» можна починати, якщо вся територія комплексу «Україна» знаходитиметься в оренді футбольного клубу як мінімум ще 30 років.    
      
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ