Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для представників туристичної індустрії проводитимуть «Літню школу з сільського туризму»

Протягом 12-21 травня 2006 року на  на базі відпочинкового комплексу „Карпати”, що у Яремче Івано-Франківської області, діятиме „Літня школа з сільського туризму”, до участі в якій запрошують і мешканців Львівщини, — повідомили «Гал-info» у прес-службі Львівської ОДА з посиланням на начальника управління культури облдержадміністрації Галину Дорощук. Проект реалізовується Карпатський Фондом спільно з Асоціацією „Євроакадемія” за організаційної підтримки Ради з туризму Карпатського регіону.
Заявки на участь у «Літній школі з сільського туризму» приймаються до 1 березня 2006 року. Як зазначила Галина Дорощук, конкурс на участь у Літній школі проводиться з метою відбору представників всіх секторів сільських громад, що беруть активну участь у громадському житті сільських громад, сприяють соціально-економічному розвитку громад, пропонують нові, практичні, інноваційні та реалістичні механізми вирішення проблем розвитку сільського туризму, пріоритет буде надаватися конкурсантам, діяльність яких пов’язана з розвитком сільського туризму.
До участі у конкурсі запрошуються представники громадських організацій, власники сільських садиб, які здійснюють діяльність у сфері сільського туризму, представники органів місцевого самоврядування та органів державної влади, які координують питання сільського туризму, а також керівники ініціативних груп, місцевих громадських організацій, фондів розвитку громад, місцевих осередків сільського туризму.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ