Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Для реконструкції Львівського перинатального центру потрібно 56 млн грн

На Львівщині вже зроблені перші кроки на шляху до реалізації проекту «Нове життя –нова якість охорони материнства та дитинства». За попередніми розрахунками, орієнтовна вартість проведення реконструкції Львівського перинатального центру, на базі якого заплановано створити сучасний лабораторно-діагностичний блок, центр телемедичних технологій та інформаційно-тренінговий центр, становить 56 млн грн, вартість дооснащення сучасним медичним обладнанням 16 млн грн, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«В перинатальному центрі утеплено фасад гінекологічного відділення, замінено вікна, встановлено шатровий дах. В майбутньому планується розширення відділення неонатального догляду недоношених дітей, операційно-анестезіологічного блоку, дорослого та дитячого реанімаційних відділень», – відзначив керівник апарату облдержадміністрації Іван Груник.

Також він додав, що це питання перебуває на особистому контролі голови ЛОДА Михайла Костюка. Керівник області вже підписав  Розпорядження щодо реалізації національного проекту «Нове життя».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ