Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для ремонту підпірної стінки на вул. І. Франка, 109-111 виділили 1,5 млн. грн

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив рішення «Про виділення коштів з резервного фонду міського бюджету м. Львова», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами Олега Іщука, директора департаменту фінансової політики ЛМР, перебачено виділити Галицькій районній адміністрації 1,5 млн. грн для проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану цегляної підпірної стінки на вул. І. Франка, 109-111.

«У наш департамент надійшов повний пакет документів, щодо проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану основних несучих конструктивних елементів цегляної підпірної стінки на вул. І. Франка, 109-111. Усі документи перевірені, тому пропонуємо виділити Галицькій районній адміністрації 1 млн. 500 тис. грн для проведення цих робіт», - доповів Олег Іщук.

Нагадаємо, 22 грудня на вул. І.Франка, 109-111 обвалилась частина підпірної стінки, орієнтовно 20 м3 землі на площі 30 м2. Ніхто не постраждав, будинки не пошкоджено. Загалом довжина підпірної стінки становить 16 м, висота – від 6 до 8 м.

Після отримання кошторису на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану цегляної підпірної стінки на вул. І. Франка, 109-111, Галицька районна адміністрація звернулася в комісію ТЕБ і НС щодо виділення коштів з резервного фонду міського бюджету Львова на проведення аварійно-відновлювальних робіт з відновлення стінки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ