Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Для роботи над концепцією розвитку території навколо стадіону до Євро-2012 у Львові створена спеціальна робоча група

Для розроблення та реалізації містобудівного комплексу у південній частині міста, де будується стадіон, міський голова Львова утворив спеціальну робочу групу. Вона працюватиме над економічними та правовими засадами містобудівної концепції.
Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, до кінця місяця мають бути підготовлені пропозиції щодо інвестиційних проектів, які згодом будуть представлені на міжнародних економічних форумах. Також буде розроблено відповідну землевпорядну документацію для відведення земельних ділянок, які будуть виставлені на аукціоні.
«Робоча група координуватиме процес планування та забудови території навколо стадіону, зокрема з сільськими радами Зубри, Сокільник та Пустомитівською районною адміністрацією», – повідомив директор департаменту містобудування Андрій Павлів.
Очолив робочу групу т. в. о. заступника міського голови з питань містобудування та інфраструктури Володимир Шевчук. До її складу увійшли директор департаменту містобудування Андрій Павлів, директор департаменту «Євро-2012» Олег Засадний, начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Михайло Бокало, начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Сергій Кіраль, начальник управління архітектури Юрій Криворучко, начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич.
За згодою до робочої групи включено голів сільських рад с. Зубра та с. Сокільники, голову Пустомитівської районної державної адміністрації, керівника архітектурної планувальної майстерні ДП ДІПМ «Містопроект», начальника управління Держкомзему у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ