Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Для шкіл Львова відновлять 8 майданчиків, 4 спортзали, 2 басейни та 1 стадіон

У 2021 році міське управління освіти планує завершити роботи на 1 стадіоні та 8 майданчиках, у 4 спортивних залах та відновити роботу 2 басейнів. Окрім того продовжуватимуться ремонтні роботи на ще 12 шкільних спортивних майданчиках і стадіонах, у 5 спортивних залах та 2 басейнах. Про це повідомили 7 квітня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото ілюстративне

"Ми дбаємо про здоров’я наших дітей, тому робимо все можливе, щоб біля кожної школи нашого міста був відремонтований спортивний майданчик. Вони будуть слугувати не лише для учнів шкіл, а й жителів мікрорайону. Також на сучасних майданчиках зможуть проводити заняття тренери різних гуртків та секцій. В 2020 році ми завершили роботи на 15 спортивних майданчиках і стадіонах. Цього року будуть проводитись ремонтні роботи на 21 спортивному майданчику і стадіоні. Окрім того вже виготовлено проектно-кошторисну документацію та частково зіграні торги для 17 майданчиків, і ще для 7 будуть виготовляти ПКД.

Слід зазначити, що громада м. Львова активно приймає участь у Громадському бюджеті міста. Зокрема ми плануємо реалізувати 41 проект в закладах освіти, з яких спортивна інфраструктура становить 5 майданчиків, 1 стадіон та 1 спортзал", – розповіла Зоряна Довганик, начальниця управління освіти міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ