Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Для скасування поставнов щодо виключення із списку ПППУ до облради Ривака та Дацка у ЛО ТВК не було кворуму

Заплановане на 20 квітня засідання ЛО ТВК, на котрому мали б розглянути постанови ЛО ТВК від 18 квітня про виключення із списку ПППУ до облради Романа Дацка та Івана Ривака, не відбулося, бо не було кворуму.
Про це у коментарі „ Гал-info” повідомила член Львівської обласної територіальної виборчої комісії Леся Баб’як.
  За її словами, для визнання  нечинними постанов 18 квітня необхідно було 10 голосів „за”, однак кворуму  на 18.00 20 квітня не було, тому постанови не були скасовані.
 18 квітня ЛО ТВК, за ініціативи заступника голови комісії Ігоря Кравчука, провела засідання, на якому 13 членів комісії (окремі з них у телефоному режимі) проголосували за виключення із списку до облради Івана Ривака та Романа Дацка. Голова комісії Ярослав Любенко на відповідних постановах свого підпису не поставив.
Як повідомила Леся Баб’як, ПППУ готує судовий позов щодо притягнення до відповідальності  членів ТВК, котрі приймали вищезазначені постанови.   Нагадаємо, що 15 квітня конференція ЛОО ПППУ охарактеризувала передвиборну роботу кандидатів у депутати ЛОР Івана Ривака та Романа Дацка як незадовільну, і виключила їх із партійного списку ПППУ до облради
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ