Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для VIP-гостей організатори святкування 750-річчя Львова підготували пам’ятні подарунки

ГО „Дирекція з організації святкування 750-річчя Львова” підготувала для VIP-гостей, які приїдуть на святкування 750-ї річниці Львова,  пам’ятні подарунки. Про це сьогодні, 21 вересня 2006 року, під час прес-конференції повідомила координатор з VIP-гостей у ГО „Дирекція з організації святкування 750-річчя Львова” Інна Свистун.

Зокрема, це будуть путівник „Прогулянка Львовом”, щоденник із символікою, футболки із символікою, монети, які випустив НБУ до 750-річчя Львова, поштові марки, пам’ятні значки, а також карта міста. Усі ці подарунки VIP-гості зможуть отримати у готелях, в котрих проживатимуть.
Окрім цього, за словами Інни Свистун, VIP-гості отримають подарунки від спонсорів - провідних львівських торгових марок, зокрема, ВАТ „Львівська пивоварня” та „Світоч”. „Міський бюджет не витрачає коштів на перебування VIP-гостей та на подарунки для них”, - зазначила Інна Свистун.
Нагадаємо, загалом у списку VIP-персон, які повинні відвідати Львів під час святкування 750-річчя, є близько 600 осіб, серед яких є 350 українських офіційних делегацій та більше 200 закордонних гостей.

 


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ