Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для всеукраїнських змагань військові привезли… сніг

У Карпатах розпочалися всеукраїнські спортивні змагання із зимових видів спорту на базі Міністерства оборони України Тисовець, що на Сколівщині, – про це «Гал-info» повідомив керівник прес-центру Західного оперативного командування Олександр Поронюк.
За його словами, відкриття змагань відбулося вчора, 24 грудня, а триватимуть вони до 28 грудня. Зокрема, зараз одночасно відбуваються змагання на кубок з біатлону і лижних гонок, універсіада з лижних гонок і біатлону, де залучені студенти з усіх областей України, та кубок України серед юніорів.
Загалом на змагання приїхало 300 спортсменів з України. Серед них – національна збірна з біатлону, національна збірна з лижних гонок, спортсмени, які брали участь в зимовій олімпіаді, зокрема біатлоніст Олександр Біланенко, майстер спорту з біатлону Людмила Писаренко, майстер спорту з лижних гонок Роман Лейдюк.
«Для того, щоб відбулися всеукраїнські спортивні змагання з трьох видів спорту на базі Тисовець, військовослужбовці возили сніг з гори Козій, яка знаходиться неподалік і де було снігове покриття”, – зазначив Олександр Поронюк. Військові зробили сніжні траси завдовжки 2,5 км та 5 км з товщиною подушки снігу 20 см, та сподіваються, що все ж таки сніг випаде.
Уже сьогодні стали відомими імена перших переможців. Зокрема, серед жінок з біатлону перше місце посіла прапорщик Людмила Писаренко та друге – рядовий контрактної служби Ганна Кулак. Серед чоловіків третє місце зайняв майстер спорту з біатлону Олег Бережний.
На завтра запланована лижна гонка на 15 км вільним стилем.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ