Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для висвітлення виборів Президента України акредитувалися понад 800 журналістів іноземних ЗМІ

Для висвітлення виборів президента України акредитувались понад 800 журналістів іноземних ЗМІ.Про це в ефірі "Прямого" розповів помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян.

"За інформацією Центрвиборчкому акредитувались для висвітлення виборів президента понад 800 журналістів іноземних ЗМІ. Зараз ми пропустили на територію України біля 60 представників засобів масової інформації з таких країн, як Велика Британія, Чехія, США, Казахстан", - розповів Слободян.

За його словами, громадян РФ і представників ЗМІ Росії в цьому списку немає.

"Представники російських ЗМІ, все таки не зможуть потрапити в цей період на територію України, саме з метою висвітлення ходу виборів президента. По тій самій причині, по якій не зможуть потрапити спостерігачі Російської Федерації. На разі для того, щоб журналіст в'їхав безперешкодно, йому треба отримати реєстрацію і акредитацію Центрвиборчкому. Власне, для прикордонників саме наявність акредитації є першою підставою для того, щоб говорити про можливий в'їзд на територію України, якщо немає акредитації від ЦВК, звісно, ми не пропустимо таких журналістів в Україну", - пояснив Олег Слободян.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ