Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Для Європи уособленням української опозиції є БЮТ – Володимир Полохало

Для Європи уособленням української опозиції є БЮТ та Юлія Тимошенко – переконаний народний депутат України, член БЮТ, політолог Володимир Полохало. Про це він заявив сьогодні, 24 листопада, під час прес-конференції у Львові.
„Інтерес Польщі до української політики є дуже великим. Польська Республіка завжди покладала великі надії на демократичний розвиток нашої держави, і як результат – підтримку України в боротьбі з надмірними апетитами Росії. Оскільки ж зараз Президент нашої держави демонструє досить непослідовну політику, а уряд часто робить антиєвропейські заяви, саме БЮТ є для Європи та Польщі зокрема тією силою, яка здатна повернути державу до європейського вибору”, - наголосив Полохало.
За словами депутата, він як голова парламентської групи зі зв’язків з Польщею разом зі своїм заступником по групі Степаном Курпілем готують цілу серію „круглих столів” спільно із польським сеймом на різні політичні теми, зокрема, такі, на яких можуть бути політичні спекуляції, наприклад, роковини операції „Вісла”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ