Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Для журналістів Золочівського району виділили 90 тисяч гривень

13 січня 2006 року під час сесії Золочівської районної ради був прийнятий бюджет на 2006 рік, пріоритетними галузями якого є освіта, охорона здоров’я, спорт та соціальне забезпечення — про це «Гал-info» повідомила голова Золочівської ради Тетяна Салабай.
13 січня 2006 року під час сесії Золочівської районної ради був прийнятий бюджет на 2006 рік, пріоритетними галузями якого є освіта, охорона здоров’я, спорт та соціальне забезпечення — про це «Гал-info» повідомила голова Золочівської ради Тетяна Салабай. Зокрема, обсяг загального фонду бюджету становить 45 507,5 тисяч грн, спеціального фонду — 983,9 тисяч грн без врахування субвенцій з Державного бюджету, а з його врахуванням 59 690,1 тисяч грн.
«Також ми виділили 90 тисяч гривень для розвитку засобів масової інформацій», — зазначила Тетяна Салабай. За її словами, на сесії затвердили програму розвитку малого підприємництва, програму зайнятості населення на 2006-2007 роки та програму агропромислового розвитку району. На газифікацію сіл району виділили 50 тисяч грн, проте було прийняте рішення, що при перевиконанні бюджету будуть скеровані кошти на сільське господарство.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ