Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Дмитро Чобіт презентував у Львові свої нові книги „Монолітне болото, або ЗАТ БЮТ” та „Фарисеї, або Неоголошена війна Україні”

Сьогодні, 6 березня, народний депутат ВР України 1-3 скликань, член політради БЮТ Дмитро Чобіт презентував у Львові  свої нові книги „Монолітне болото, або ЗАТ БЮТ” та „Фарисеї, або Неоголошена війна Україні”. За словами народного депутата України Ярослава Кендзьора, ці книжки виконують місію роздягання деяких політичних персон.
„Монолітне болото, або ЗАТ БЮТ” написана у формі листа до керівників БЮТ. За словами Дмитра Чобота, обурений остаточним виборчим списком БЮТ до ВРУ 17 грудня він почав писати листа до Юлії Тимошенко, але пізніше вирішив, що потрібен не лист до лідерки БЮТ, а книжка, яка розвінчала б списки цього блоку в очах виборців. „Списки БЮТ були несподіванкою навіть для самих делегатів з’їзду.
У першій сотні — 38 олігархів і лише 18 членів партії, які підтримували Юлію Тимошенко ще до Помаранчевої революції”, — сказав Дмитро Чобіт. У сьогоднішніх списках БЮТ, за підрахунками  Дмитра Чобота, потрібно виключити 71 депутата. За його словами, після написання цієї книжки до нього почало стікатися багато іншої інформації, якої він до того не знав і яка також просилася на папір. Тож 15 січня Дмитро Чобіт розпочав роботу над другою книжкою „Фарисеї, або Неоголошена війна Україні”, у якій розповів про події нічної наради з 7 на 8 вересня на дачі в Кончі-Заспі за участю близько 10 високопосадовців держави. „Учасники цієї наради, а саме Юлія Тимошенко, Олександр Турчинов, Анатолій Гриценко, Святослав Піскун, Микола Томенко та інші обговорювали питання організації протидії Президенту України. Це було українське „ГКЧП” і боротьба велась не проти міфічного оточення Президента України, а проти  самого Віктора Ющенка”, — сказав Дмитро Чобіт.
Він також зазначив, що до цієї книжки про цю нараду мало хто знав і ніде не було написано. Проте розголошувати джерела, з яких йому стало відомо про нараду, він відмовився, запевнивши, що вони надійні. На запитання, чому володіючи цією інформацією, Дмитро Чобіт досі залишається членом партії „Батьківщина”, він сказав, що ще не вийшов з партії, оскільки хоче висловити свою позицію на з’їзді.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ