Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Дмитро Озимок та Софія Прийма отримали нагороди найкращих спортсменів червня та липня

Сьогодні, 31 серпня, у ресторані «Грушевський» (пр. Шевченка, 28) відбулося нагородження найкращих спортсменів Львівщини за підсумками червня та липня.

У червні звання найкращого спортсмена місяця за підсумками опитування виборов веслувальник Дмитро Озимок. Він здобув перемогу в каное-одиночці на дистанції 200 метрів та в каное-четвірці на цій же дистанції. Чемпіонат Європи серед юніорів та молоді пройшов в Італії (м. Ауронцо) на мальовничому озері Святої Катерини.

Найкращою спортсменкою Львівщини у липні стала триатлоністка Софія Прийма. Це почесне звання Софія отримала завдяки перемозі на чемпіонаті світу з акватлону (різновид триатлону) серед молоді. Акватлон – вид спорту, що включає в себе етап бігу та плавання, має деяку схожість з триатлоном і є його найпростішою формою.

Пам’ятними подарунками від партнерів НОК України у Львівській області також були нагороджені тренери Дмитра Озимка (Михайло Поцюрко та Володимир Дець) та Софії Прийми (Сергій Прийма та Юрій Сорохан).

Дмитро Озимок, Софія Прийма та Анастасія Горлова також отримали пам’ятні дипломи від Олега Синютки, голови Львівської ОДА, а також від партнерів Львівського відділення НОК.

Анастасія Горлова, нагадаємо, кількома днями раніше стала бронзовою призеркою дорослого чемпіонату світу з веслування на байдарках та каное у Португалії. Зважаючи на блискучий результат Анастасії на чемпіонаті світу, вона є реальним претендентом на звання найкращої спортсменки Львівщини у серпні.

Окрему нагороду відділення НОК України у Львівській області також було вручено для нашого відомого лучника Маркіяна Івашка, якому на початку серпня вдалося встановити світовий рекорд у міксті на етапі Гран-прі у Болгарії. На цих змаганнях Маркіян та Анастасія Павлова з Нової Каховки набрали рекордні 1343 бали, які віднині є найвищим досягненням в змаганнях змішаних пар. Попередній рекорд належав спортсменам з Південної Кореї.

Під час нагородження кращих найкращих спортсменів Львівщини у червні та липні голова Львівської ОДА Олег Синютка вручив державну відзнаку президента України Петра Порошенка орден за заслуги третього ступеня голові відділення НОК України у Львівській області Юрію Турянському.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ