Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Дмитро Щербан вважає, що вчинений проти нього замах пов’язаний з його балотуванням на посаду селищного голови Брюхович

На кандидата на посаду селищного голови Брюхович Дмитра Щербана вчинено замах і, як вважає кандидат, це зумовлено його балотуванням на посаду селищного голови. Про це Дмитро Щербан заявив 23 березня під час прес-конференції. За словами кандидата, пізно ввечері 18 березня під його дверима спрацював вибуховий пристрій і лише дивом Дмитру Щербану вдалося залишитися неушкодженим після вибуху.
Незважаючи на те, що він є підприємцем (один із співзасновників ринку „Галицькі перехрестя” та ресторану „Колиба”), систематичні погрози життю Щербана та провокації проти нього почалися після того, як він заявив про свою участь у виборах селищного голови. „Основним засобом чорних технологій стали чутки про мене та про мій бізнес. Крім цього, як мені розповіли, якась невідома особа відштовхуючого вигляду (бомж) ходила по домівках і закликала голосувати за Дмитра Щербана. Після цього почалися анонімні дзвінки з погрозами фізичної розправи. В останні дні розповсюджуються чутки, що я разом з правоохоронними органами, Партією Регіонів та СДПУ(о) готую зрив виборів у селищі, в той час, як я не маю жодного відношення до цих політичних сил, як і будь-яких інших, бо є безпартійним. Більше того, як мені сьогодні розповіли, Брюховичами шириться інформація, що я сам організував вибух”, — зазначив Дмитро Щербан.
За його словами, зараз ця справа розслідується правоохоронними органами і сам кандидат проводить приватне розслідування. Як зазначив Дмитро Щербан, п’ять років тому на нього вже чинили замах, проте зловмисників впіймали і зараз вони знаходяться в тюрмі.
На посаду селищного голови Брюхович претендує 10 осіб. За словами Дмитра Щербана, окрім нього, основним кандатом є діючий селищний голова Іван Сало.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ