Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дмитро Скрильніков не виключає, що конкурс на визначення підрядника рекультиваційних робіт на Грибовицькому сміттєзвалищі організовано під конкретного інвестора

Директор ГО «Бюро екологічних розслідувань» Дмитро Скрильніков під час сьогоднішнього „круглого столу” висловив думку, що організований конкурс на визначення підприємства, що займатиметься рекультивацією Грибовицького сміттєзвалища, виглядає, як підтасований під окремого інвестора.

 Умови конкурсу за період подачі заявки здійснити практично неможливо, (міськрада оголосила конкурс 23 серпня і планувала завершити прийом заявок  сьогодні — 4вересня), складається враження, що умови конкурсу підтасовані під можливості окремого інвестора — припустив Дмитро Скрильніков.
 Нагадаємо, що термін граничної експлуатації Грибовицького сміттєзвалища закінчився першого липня цього року. Однак через безвихідь на всеобласному рівні було вирішено продовжити експлуатацію сміттєзвалища за умови відшкодування жителям навколишніх населених пунктів шкоди від екологічної ситуації та в найкоротший термін розпочати підготовку до рекультивації сміттєзвалища.     

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ