Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Дмитро Видрін не склав свій депутатський мандат, тому що не підтримує змову купки людей, які вважають себе лідерами країни

Народний депутат, член фракції БЮТ Дмитро Видрін не склав свій депутатський мандат, як це щойно зробили його однопартійці. Про це він повідомив в коментарії „Гал-info”.
„Я не склав свій депутатський мандат, оскільки я не згодний з такою процедурою складання депутатських повноважень. Я готовий відмовитись від своїх повноважень народного депутата тільки на базі закону, а не на базі змови купки людей, які вважають себе лідерами країни”, -- наголосив Видрін.
Нагадаємо, як повідомив в коментарі „Гал-info народний депутат, член фракції БЮТ Степан Курпіль, фракції „Наша Україна” і БЮТ мають намір сьогодні зареєструвати в апараті Верховної Ради заяви про дострокове припинення повноважень депутатів своїх політичних сил.
За його словами, загальна кількість заяв депутатів про складання депутатських мандатів становить більше 170. Всього від фракції БЮТ написали заяви про складення депутатських повноважень 106 осіб.
Аналогічне рішення на засіданні фракції вже ухвалила і "Наша Україна".
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ