Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дмитру Завтуру було невідомо про затримання його екс-заступника у Львові

Колишньому керівнику головного управління земельних ресурсів у Львівській області Дмитру Завтуру не було відомо про затримання обласною прокуратурою його екс-заступника. Як повідомив Завтур у коментарі «Гал-info», він з’ясовуватиме цю ситуацію.
Наразі, за словами Завтура, він перебуває у Києві, де призначений на посаду заступника голови Державного комітету України із земельних ресурсів. Натомість, як пояснив Завтур, обов’язки начальника головного управління земельних ресурсів у Львівській області виконує заступник Петришин Андрій.
Також, як повідомив Завтур, коли він очолював ГУ Держкомзему у Львівській області, затриманий учора Андрій Наход був його заступником.

Нагадаємо, за інформацією прес-служби прокуратури Львівської області, вчора під час отримання хабара в 12 тисяч гривень затримано одного з керівників головного управління земельних ресурсів Львівської області. Чиновник вимагав та отримав ці гроші за погодження висновку державної експертизи землевпорядної документації на земельну ділянку площею 1,7 га. в одному із міст Мостиського району області. Одразу ж після передачі коштів, що відбувалася у його службовому кабінеті, чиновника затримали працівники УДСБЕЗ ГУМВСУ у Львівській області. Відтак ці матеріали було передано в прокуратуру області. Після перевірки документів прокуратура області порушила кримінальну справу проти чиновника за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України. Вказаний держслужбовець затриманий в порядку ст.115 КПК України. Слідство у кримінальній справі проводить слідчий відділ прокуратури області.
Як повідомили «Гал-info» поінформовані джерела, йдеться про заступника начальника ГУ земресурсів Львівської області Андрія Находа.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ