Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Дніпро-1 знищив у Донецьку режимний об'єкт терористів

Прямою наводкою артилерійських коригувальників з полку "Дніпро-1" знищено режимний об'єкт терористів у Донецьку. У місті почалася паніка, - "Укри наступають"! Про це на Фейсбук написав Юра Береза.

"Доповідаю. ДАП і Піски. Правий фланг Пісків утримує від флангового прорива "Дніпро-1" і 93-бригада. Терористи майже на 500 метрів підходили до наших позицій, але отримали відповідь.

У 93-її бригади троє бійців поранено. Серед полку ‪#‎Дніпро1‬ втрати відсутні. 
Позиції підрозділів знаходяться під постійним артилерійським та реактивним вогнем. 

Що стосується ‪#‎ДАП‬ - ситуація стабільно напружена. Жодних позиції не здали. 

Між усіма підрозділами налагоджена повна взаємодія. Всі сили кинуті на те, щоб утримати правий фланг Пісків і аеропорт".

"Сектор М. Під Маріуполем, у с.Чармалик, кругову оборону якого тримає полк "Дніпро-1", наша розвідгрупа потрапила під гарантометний обстріл. Втрати серед особового складу відсутні, але терористи підірвали газопровід. Вранці вдалося ліквідувати цю аварію.

Що стосується новин по 31-му і 29-му блокпосту - вони тримаються. Попри тривожну інформацію, ці блокпосту залишаються нашими.

Хлопці добре знають свою справу. Бойовий дух як завжди високий. Пам'ятайте, ми робимо усе можливе і неможливе для того, щоб знищити ворога і не дати йому просунутися ні на метр по території, яку ми контролюємо".


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ