Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Дніпро» і «Металіст» через вболівальників заплатять по 200 тис. грн штрафу

У понеділок, 23-го грудня, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу прийняв низку рішень, які стосуються клубів Прем’єр-ліги, першої та другої ліг, а також футзальної Екстра-ліги, повідомив офіційний сайт ФФУ.

За неправомірні дії вболівальників під час матчу 12-го туру чемпіонату «Дніпро» (Дніпропетровськ) − «Металіст» (Харків), який проводився 6-го жовтня і був дограний 4-го грудня 2013 року, обидва клуба отримали фінансові санкції у розмірі 200 тисяч гривень для кожного.

За агресивну поведінку у епізоді, що відбувся на 75-й хвилині цього ж матчу між футболістами Д. Соузою («Металіст») і Р. Ротанем («Дніпро»), гравця харківської команди дискваліфіковано на 2 гри. Крім того, внаслідок вилучення з меж технічної зони головного тренера «Дніпра» Х. Рамоса, іспанського спеціаліста відсторонено на 1 матч та оштрафовано на 7,5 тисяч гривень.

За несплату футбольними клубами «Буковина» (Чернівці), «Нива» (Тернопіль), «Арсенал-Київщина» (Біла Церква), «Енергія» (Нова Каховка) та «Кристал» (Херсон) частини заявкового внеску на участь у змаганнях ПФЛ України сезону 2013/2014 років, на них накладено санкцію у вигляді позбавлення права на реєстрацію у ФФУ нових футболістів до моменту погашення заборгованості.

Начальника команди ФК «Спортлідер+» А. Гласа дискваліфіковано на 1 матч та оштрафовано на 1,5 тисячі гривень за некоректну поведінку після закінчення матчу чемпіонату Екстра-ліги з НФК «Ураган», який відбувся 4-го листопада 2013 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ