Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

До 10 серпня Львівська міськрада оприлюднить для широкого загалу план заходів зі святкування 750-річчя Львова

До 10 серпня Львівська міськрада оприлюднить для широкого загалу план заходів зі святкування 750-річчя Львова — повідомив „Гал-info” менеджер дирекції зі святкування Тарас Ших. За його словами, всі основні заходи переважно вже узгоджені і зараз ЛМР вирішує організаційні та технічні питання, пов’язані із ключовими проектами, які мають стати родзинкою святкування.
 Міський голова Андрій Садовий, як наголосив Тарас Ших, найбільшою „гордістю” урочистостей вважає світлове шоу Герр Хофа, яке відбуватиметься 1 жовтня перед львівською Оперою. Нагадаємо, „Гал-info” вже подавало план заходів до святкування 750-річчя Львова.
Крім організаційних питань, міськрада також зараз уточнює список офіційних гостей, які приїдуть на урочистості. Так, на святкування запрошено понад 700 високопоставлених осіб, 250-300 з яких - члени закордонних делегацій. Що ж до списку зірок, які співатимуть для львів’ян та гостей міста в дні свята, то, як зазначив Тарас Ших, переговори ведуться чи не з усіма українськими провідними виконавцями. Насамперед йдеться про співаків та гурти, які мають стосунок до Львова: гурти „Океан Ельзи”і „Таліта Кум”, а також переможницю 50-го „Євробачення” Руслану. Найвідомішим іноземним виконавцем, з яким львівська влада веде переговори про участь у святкуванні, є Ґоран Бреґовіч.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ