Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

До 11 років неволі засуджено буковинця, який вбив двох людей

Прокуратурою Чернівецької області забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 33-річного чернівчанина, який вчинив кримінальне правопорушення, передбачене п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України - умисне вбивство, за кваліфікуючою ознакою двох або більше осіб Про це повідомила прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Судовий розгляд кримінального провадження здійснювався судом присяжних у складі двох професійних суддів та трьох присяжних.

Як встановлено в ході досудового слідства та судового розгляду, обвинувачений, у лютому 2016 року, під час розпивання алкогольних напоїв з двома мешканцями Чернівців, вступив з ними у словесну суперечку, в результаті якої господарю квартири наніс колото-різане поранення ротової порожнини з проникненням у порожнину черепа, від чого чоловік і загинув, а іншого товариша – задушив.

Вироком Шевченківського районного суду м. Чернівці обвинуваченого визнано винним в умисному вбивстві двох осіб та призначено покарання у виді 11 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ