Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

До 12 березня „Наша Україна” підпише угоди з БЮТ в регіонах – Петро Олійник

„Сьогодні відбулося засідання Президії Ради партії „Наша Україна”, на якому були розглянуті важливі питання, які торкаються життєдіяльності партії, в тому числі, у зв’язку з ухваленими змінами до Закону України „Про статус депутатів місцевих рад” в частині застосування імперативного мандата”, – про це в коментарі „Гал-info” повідомив голова Львівської обласної організації „Народного Союзу „Наша Україна”, член Президії Ради партії „Наша Україна” Петро Олійник.
 „На засіданні було прийнято рішення про те, що порушення чи невиконання норм програми, статуту та рішень керівних органів партії є підставою для дострокового припинення повноважень депутатів місцевих рад членів політичної партії „Наша Україна”, – зазначив член Президії.
Водночас Олійник додав, що „також було розглянуто питання про подальшу співпрацю між „Нашою Україною” та ВО „Батьківщина” про взаємодію між фракціями, утвореними за участю депутатів цих політичних партій. Було доручено головам партійних організацій всіх рівнів та керівникам відповідних фракцій у термін до 12 березня підписати угоди щодо співпраці між регіональними та місцевими організаціями політичних партій „Наша Україна” та БЮТ та угоди щодо співпраці між фракціями цих політичних партій, утворених у органах місцевого самоврядування”.
Нагадаємо, що, за інформацією офіційного сайту „Нашої України”, сьогодні відбулося засідання Президії Ради партії „Наша Україна”, на якому було вирішено низку важливих питань. Зокрема, був затверджений типовий проект угоди та склад робочої групи від „Нашої України” для координації співпраці з „ВО„Батьківщиною”. До складу цієї групи, зокрема, увійшли перший заступник голови Центрального Виконкому Ігор Кріль, заступники керівника Виконкому Олександр Ропотенко та Віталій Бондзик. Також було розглянуто питання щодо участі депутатів місцевих рад, членів партії „Наша Україна” у розгляді та ухваленні рішення щодо земельних питань.
Водночас було заборонено депутатам місцевих рад, членам „Нашої України”, підтримувати на сесіях цих рад рішення про відчуження, передачу в користування земельної ділянки суб’єктам підприємницької діяльності без проведення відкритого аукціону, крім випадків, коли законодавством передбачено право землекористувача (орендаря) на викуп. Було визначено, що невиконання цього рішення є підставою для дострокового припинення повноважень депутата місцевої ради, відповідно до закону „Про статус депутатів місцевих рад”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ