Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До 130-ти мільйонів гривень планують збільшити наповнення бюджету розвитку Львова-2007 за рахунок продажу землі та майна

З 88-ми до 130-ти мільйонів гривень планують збільшити наповнення бюджету розвитку Львова-2007 за рахунок аукціонного продажу землі та майна. Повідомив „Гал-info” голова фракції блоку „Наша Україна” у Львівській міській раді Василь Трач. За його словами, таку ухвалу виноситимуть на завтрашню, 13 лютого, сесію ЛМР, на якій прийматимуть бюджет розвитку міста.
 „У принципі, міському голові вдалося погодити із головами депутатських фракцій бюджет розвитку Львова на цей рік. Власне, ми узгодили позиції і депутатський корпус поступився мерові і питаннях муніципальних запозичень, а міський голова натомість погодився збільшити суму наповнення бюджету за рахунок продажу землі та майна на аукціонах”, — зазначив Василь Трач.
Нагадаємо, муніципальну позику, яку планують взяти для наповнення бюджету розвитку Львова-2007, планують розділити на два транші — по 50 і 42 мільйони гривень відповідно. Як зазначив Василь Трач, на запозичення депутатський корпус погодився лише за тієї умови, що виконавці всіх робіт визначатимуться виключно на тендерах, а в тендерні комітети включать представників депутатського корпусу. Після використання коштів першого траншу, як наголосив Василь Трач, буде проведена детальна ревізія виконаних робіт, і лише після цього міськрада прийматиме рішення щодо доцільності другого траншу.
Нагадаємо, завтра, 13 лютого, на сесії Львівської міської ради прийматимуть бюджет розвитку Львова-2007 розміром 180 мільйонів гривень, 92 мільйони з яких — це муніципальні запозичення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ