Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До 15 вересня можна подати проекти на Громадський бюджет Львова

Мешканці міста спільно з Львівською міською радою можуть реалізувати власні проекти та ідеї. 15 серпня стартує прийом заявок. Подати свої проекти на Громадський бюджет Львова 2018 року можна до 15 вересня, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Завдяки Громадському бюджету прості львів’яни можуть втілювати свої проекти з розвитку міста за міський бюджет.

«Громадський бюджет міста стартував у 2016 році. Станом на сьогодні ми маємо 67 проектів переможців, котрі мають бути реалізовані до кінця цього року, 6 з них вже виконано. Вартість цих проектів – приблизно 20 млн грн», - розповідає начальник управління «Секретаріат ради» ЛМР Юрій Лукашевський.

В квітні 2017 року внесли зміни до громадського бюджету Львова. Збільшили вартість проекту: якщо малий проект коштував від 50 до 200 тисяч гривень, то тепер його збільшили до 500. Відповідно, великі проекти можна писати в діапазоні від 500 тисяч до 3 мільйонів гривень. Також збільшили географію. Тепер участь в проекті можуть брати Рудно, Винники, а також смт. Брюховичі. Було спрощено форму бланку для збору підписів осіб, що підтримують реалізацію проекту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ