Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До 1 грудня у Львові сформують Реєстр багатодітних сімей міста

За найближчі два тижні органи місцевого самоврядування Львова мають облікувати усі багатодітні сім'ї Львова. Зумовлено це тим, що нещодавно Верховна Рада прийняла новий закон, який розширює спектр багатодітних сімей, які можуть претендувати на пільги, а також збільшує асортимент власне цих пільг. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сім'ям, в яких є троє і більше дітей, для того, щоб після 1 січня претендувати на пільги, передбачені новим законом, слід звертатися у районні відділи соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за місцем проживання. З собою треба мати копії таких документів: копії паспортів обох батьків (1,2,3,9,11 сторінки), копії ідентифікаційних кодів, копії свідоцтв про народження всіх дітей. Якщо у сім'ї є дитина від 18 до 23 років, яка навчається на бюджетній формі навчання, то потрібна ще й довідка з вищого навчального закладу.

На місці потрібно буде ще підписати заяву про внесення даних до переліку багатодітних сімей, а також заповнити табличкову форму, куди будете вписувати інформацію про багатодітну сім'ю.

«Якщо сім'я має доступ до інтернету, то з офіційного сайту Львівської міської ради www.city-adm.lviv.ua можна видрукувати необхідні бланки і заповнити їх вдома, щоб зекономити час при поданні документів. На сайті також можна знайти докладнішу інформацію про місце розташування відділів соціальної роботи кожного району», – розповів начальник управління молоді, сім'ї і спорту Юрій Наконечний.

Довідка.

Згідно з ЗУ «Про охорону дитинства», багатодітна сім‘я - це сім‘я, яка складається з батьків (або одного з батьків) і трьох та більше дітей, віком до 18 років.

Відділи соціальної роботи

Галицький відділ соціальної роботи – вул. Ф. Ліста, 1, каб. 56, тел. 254-60-62, [email protected]

Залізничний відділ соціальної роботи – вул. Виговського, 34, каб. 426, тел. 295-72-93, [email protected]

Личаківський відділ соціальної роботи – вул. К. Левицького, 67, каб. 416, 417, тел. 275-05-61, [email protected]

Сихівський відділ соціальної роботи – вул. Зубрівська, 9, каб. 232, тел. 244- 63-01, [email protected]

Шевченківський відділ соціальної роботи – вул. Липинського, 11, каб. 418, тел. 252-98-06, [email protected]

Франківський відділ соціальної роботи – вул. Г. Чупринки,85, каб. 218, 426, тел. 235-22-26; [email protected]

Координація роботи зі збору інформації – спеціаліст відділу управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради: Ліна Полихата (пл. Ринок, 1, каб 519, [email protected]).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ