Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До 1 січня у Львові планують запустити тролейбус до Санта-Барбари

На виконкомі Львівської міськради розподілили 50 млн грн, які на безповоротній основі держава виділила містові на реконструкцію міських доріг. Зокрема, 48 млн. піде на будівництво, реконструкцію, ремонт доріг у місті. А 2 млн грн – на реконструкцію та капремонт трамвайних та тролейбусних ліній.

Таке рішення виконавчий комітет Львівської міськради прийняв сьогодні, 17 листопада, на позачерговому засідання, яке було скликане для приведення у відповідність до зауважень Національного агентства з підготовки Євро-2012 згоди на отримання фінансової допомоги на безповоротній основі.

Нагадаємо, що ще 9 листопада виконавчий комітет Львівської міської ради надав згоду на отримання від держави фінансової допомоги на безповоротній основі на будівництво та реконструкцію доріг до Євро-2012.

Таким чином, з державним підприємством «Фінансування інфраструктурних проектів» уклали два договори– на суму 48 млн грн ( на ремонт автомобільних доріг) і на суму 2 млн. грн. ( для реконструкції тролейбусної та трамвайної ліній).

За 2 млн грн у Львові добудують тролейбусну лінію маршруту №24. Як повідомив в.о. начальника управління капітального будівництва Ігор Фалюта, вже до 1 січня цього року тролейбус №24 курсуватиме до ТЦ «Зубра» (Санта-Барбара).

Роботи з будівництва тролейбусної лінії виконуватиме ЛКП «Львівелектротранс», –повідомила прес-служба Львівської міськради. «Буде встановлено опори, замовляємо дріт для контактної мережі та інші запчастини. До 1 січня плануємо запустити цю лінію. На рух транспорту це будівництво особливо не вплине. Адже опори встановлюємо на обочинах, і буквально за день буде влаштована контактна мережа», - зазначив Ігор Фалюта.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ