Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До 2009 року банк „Львів” планує розвинути мережу відділень по Західній Україні та в Києві

Стратегічною метою банку „Львів” є до 2009 року розвинути потужну мережу відділень по всій Західній Україні та у Києві. Про це „Гал-info” повідомили у прес-службі банку.

 У найближчих планах банку – до кінця цього року відкрити три нові відділення у Львові по вулиці Луганській у гіпермаркеті „Рукавичка”, по вулиці Городоцькій та у Самборі. Також йде підготовка до відкриття нових відділень у центрі будівельних матеріалів „Марк” і ТЦ ”Вам”.
За інформацією заступника голови правління банку „Львів” Ярослава Миколіва, у найближчій перспективі керівництво банку планує відкрити відділення у Дрогобичі, Червонограді, а також суттєво розширити відділення у Стрию. Наступного року відкриються відділення у Івано-Франківську, Ужгороді.
Станом на 1 жовтня 2006 року  чисті активи  банку "Львів" становили 128 563 860 грн, обсяг кредитного портфеля – 92  140 058  грн, загальна сума залучених коштів – 63 556 079 грн. Розмір статутного капіталу становить 47 305 338  грн.
Банк „Львів” створено і зареєстровано у Держбанку колишнього СРСР за №490 17 жовтня 1990 року. Цього року київська компанія "Нью Прогрес Холдинг",  що представляє інтереси ісландських інвесторів,  придбала  95% акцій банку "Львів. За даними Антимонопольного комітету, потенційний інвестор – власники компанії “Нью Прогрес Холдинг” – це зареєстровані в Ісландії компанії Vostock Holdings ehf. і Hraunbjarg ehf.
           За даними фінансового звіту, станом на перше квітня 2006 року банку „Львів” володіє 27,37% акцій банку ТзОВ “Галлап" і 24,7% — ВАТ “Іскра”.
Банк „Львів” має свої установи у Львові, а також у Новояворівську та Стрию.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ