Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До 2014 року у Львові відремонтують 760 балконів

Львівські балкони продовжують відновлювати. У 2009 році на виконання робіт з ремонту балконів передбачено 1 млн грн, з них на виготовлення проектно-кошторисної документації - 180 тис. грн., – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні проведено роботи з капітального ремонту балконів у 5 будинках на загальну суму 186 тис. грн. До кінця року буде відремонтовано ще 26 балконів. Зараз роботи тривають на вулиці Грюнвальдській. Тут уже відновили галерейні та кілька інтер’єрних балконів.

 

Як розповів начальник відділу капітального ремонту управління житлового господарства Борис Березяк, найперше ремонтують гостроаварійні балкони. «Впершу чергу ремонтуємо такі балкони, які мають загрозу обвалу. Наприклад, галерейний балкон на вулиці Йосипа Сліпого, на вул. Ніжинській», - каже пан Борис.

 

За його ж словами, цього року роботи з відновлення балконів трохи затягнулися, оскільки, згідно з Постановою Кабінету Міністрів України, для їх виконання потрібна проектна документація.

 

Крім того, зараз департамент житлового господарства та інфраструктури працює над Програмою ремонту балконів житлових будинків, що є у власності територіальної громади м. Львова на період 2010-2014 рр. Згідно з Програмою, до 2014 року заплановано капітально відремонтувати балкони у 760 житлових будинках площею 16802,6 тис. кв. м на загальну суму 47249,3 тис. грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ