Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До 26 лютого голови Сихівської і Шевченківської райадміністрацій повинні повністю відшкодувати незаконно використані кошти

Голови Сихівської і Шевченківської районних адміністрацій до 26 лютого 2007 р. повинні забезпечити повне відшкодування видатків бюджетних коштів, які було проведено всупереч законодавству. Особи, винні в допущені порушень і недоліків, будуть притягнені до відповідальності, згідно з чинним законодавством. Про проведену роботу вони зобов’язані поінформувати міського голову Андрія Садового. Такою є реакція міського голови на результати перевірки КРУ двох районних адміністрацій міста. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі ЛМР.
 Cихівська та Шевченківська адміністрації вже відшкодували 92,7 тис. грн, які були використані незаконно та нецільово. Повністю усунуто інші порушення фінансової дисципліни та забезпечено надходження фінансових ресурсів на суму 43,3 тис. грн. До адміністративної відповідальності притягнуто 44 посадові особи.
 Нагадаємо, що комплексною перевіркою контрольно-ревізійного управління у Львівській області було виявлено порушення у використані бюджетних коштів Сихівською та Шевченківською адміністраціями. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ