Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До 300 злочинів скоюється щорічно у Львівській області наркоманами та особами, що знаходились у стані наркотичного збудження

Щорічно у Львівській області наркоманами та особами, що знаходились у стані наркотичного збудження, скоюється до 300 злочинів, серед яких вбивства, розбійні напади, грабежі, крадіжки особистого майна громадян. Про повідомив начальник УБНОН УМВСУ у Львівській області, підполковник міліції В.Возняк 17 травня 2006 року під час Колегії Львівської ОДА.

  «Викликає занепокоєння той факт, що з усіх осіб, які вчинили вказані злочини, 56% становлять молоді люди віком до 30 років, — наголосив В.Возняк. — Тільки в поточному році працівниками УБНОН викрито 1 злочин, пов’язаний із нанесенням наркозалежною особою тяжких тілесних ушкоджень з смертельним наслідком та викрито 1 розбійний напад скоєний особою вказаної категорії».
На виконання вимог щодо реалізації державної політики у сфері боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів на 2003 – 2010 за 3 місяці 2006 року здійснено ряд організаційних , практичних заходів, спрямованих на боротьбу з незаконним обігом наркотиків, зокрема, під час проведення оперативно-розшукових заходів працівниками міліції Львівщини протягом січня-березня поточного року на території області виявлено та задокументовано 545 фактів незаконного обігу наркотиків. Затримано 513 осіб, з яких 154 арештовано. До кримінальної відповідальності притягнуто 281 особу та 66 до адміністративної.
 В той же час жодного злочину по лінії боротьби з незаконним обігом наркотиків не викрито на території Городоцького, Сколівського та Турківського районів Львівській області.
 Зменшилась кількість злочинів в поточному році по лінії наркоманії в містах Борислав (-14,4%), Дрогобич (-57,1%), Стрий ( - 60%), Трускавець (-71,4%), Жидачівському (-20%), К-Бузькому (-40%), Мостиському (-50%), Жовківському (-11,8%), Перемишлянському (-58,8), Радехівському (-33,3%), Старосамбірському (-60%), Стрийському (-33,3%) районах Львівської області, а також Залізничному (-23,6%), Галицькому (-8,2%), Шевченківському ( - 16,3%) і Франківському районах м. Львова ( - 35,3%,).
 Не викрито жодного злочину пов’язаного із збутом наркотиків у містах Борислав, Трускавець, Червоноград, Буському, Перемишлянському, Пустомитівському, Радехівському, Стрийському районах Львівської області. Лише один злочин, пов’язаний із збутом наркотиків викрито на території Сокальського району Львівської області.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ