Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До 750-річчя Львова в усіх школах міста пройде акція «Львів – місто мого дитинства»

З нагоди святкування 750-річчя Львова в усіх школах нашого міста з 20 вересня до 1 жовтня  цього року відбуватиметься акція «Львів – місто мого дитинства» — про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради. У рамках цієї акції 20 вересня буде проведено відкритий урок образотворчого мистецтва для дітей віком від 7-ми до 17 років.
Як зазначає начальник управління освіти Львівської міської ради Надія Оксенчук, метою цієї акції є плекання у молодого покоління любові до рідного міста, бережливого ставлення до архітектурної спадщини.
Тематика робіт має бути пов’язана з історією заснування та розвитку міста, з визначними архітектурними пам’ятками, легендами, звичаями, людьми, які творили і творять історію міста Львова.   
Загальноміська акція «Львів – місто мого дитинства» відбуватиметься у два етапи: перший — шкільний етап, який відбудеться 20 вересня,  який передбачає проведення у школах міста відкритого уроку образотворчого мистецтва. У шкільному етапі візьмуть участь всі бажаючі учні різного віку. Після проведення шкільного етапу у приміщенні навчального закладу буде організована виставка робіт. Другий — міський етап, який пройде з 25 вересня до 1 жовтня і який передбачає виставку кращих робіт, які експонуватимуться у приміщенні Львівської міської ради та Центру творчості дітей та юнацтва Галичини.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ