Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До 88-ї річниці Листопадового чину «Пласт» проведе у Львові «Квест»

До 88-ї річниці Листопадового чину «Пласт» проведе у Львові «Квест», — повідомив «Гал-info» прес-секретар ЛОО «Пласт» Ярема Дух. Як він пояснив, «Квест» — це велика гра на довільному терені з великою кількістю пов’язаних між собою завдань.
Квестерський рух є популярний у багатьох містах України, проте у Львові два перші квести пройшли щойно у жовтні цього року. Пластовий «Квест» є третім за рахунком великим львівським квестом. Свій «Квест» львівські пластуни проведуть у неділю, 29 жовтня, до 88-ї річниці Листопадвого чину, який відбувся 1 листопада 1918 року.
 Розпочнеться пластунський „Квест” на центральній площі міста, де усі учасники отримають конверти із завданнями, які мають виконати за наступні п’ять годин. Як правило, завдання є зашифрованими у вигляді коротких віршиків, що повідомляють місце розташування „закодованої” літери. У кінці гри учасники повинні прочитати зашифрований лист, який їм повідомить шлях до перемоги. Для успішного виконання „Квесту” учасникам треба не тільки добре орієнтуватися у Львові і знати історію міста, але й під час гри використовувати книги, телефони та інтернет.
 По закінченні „Квесту” учасники гри покладуть вінки до могил Українських січових стрільців на Янівському кладовищі та запалять лампадки на вшанування пам’яті полеглих.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ