Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До афери навколо житлового будинку по вул. Плугова, 5 причетні представники ЗОКу, обласної міліції, прокуратури та судді

До афери навколо будівництва п’ятиповерхового житлового будинку по вул. Плугова, 5 причетні представники ЗОКу, обласної міліції, прокуратури та судді. Так стверджують пайовики вищезгаданого будинку, про що вони заявили під час прес-конференції.
 „Можна стверджувати, що у Львові існує корумповане злочинне угруповання у складі високих посадовців з ЗОК, прокуратури, обласної міліції та суддів. До таких висновків нас спонукають всі ті обставини з якими ми зіштовхнулися ставши пайовиками будинку по вул. Плугова, 5” – заявив під час прес-конференції пайовик вищезгаданого будинку, представник ТзОВ ВТК „Кедр», пайовик  Андрій Зозуля
 За його словами кримінальна справа за фактом шахрайських дій керівництва ВАТ "Львівський домобудівний комбінат №2" щодо пайовиків житлового будинку по вул.. Плуговій, 5, була порушена лише після пікетування 21 липня цього року обласної прокуратури.
Однак, як наголошує Андрій Зозуля, слідство по даній справі майже не ведеться: „Слідчі не здійснюють жодних дій для того, аби справа була зрушена з місця. З незрозумілих причин слідчі жодним чином не реагують ні на заяви, ні на клопотання і наші свідчення. За період слідства вже чотири рази змінювалися слідчі. Та до цього часу не допитано керівників ВАТ „ЛДБК-2” та не встановлено коло обвинувачуваних осіб. Як нам відомо, не виконується і вказівки прокурора щодо встановлення істини у цій справі”
 Також, Андрій Зозуля повідомив, що керівник ВАТ „ЛДБК-2”  Василь Варський організував поділ цілісного майнового комплексу та документально оформив на основі сфальсифікованих установчих документів у підконтрольне йому ЗАТ „ЛДБК-2”. „Тобто, справа буде такою, що ми вже не матимемо з ким позиватися, оскільки від попереднього підприємства залишиться лише печатка та кабінет” – додає Зозуля.
 Варто нагадати, що протягом липня-жовтня 2003 року було укладено  договори із ВАТ "Львівський домобудівний комбінат №2" про пайову участь у будівництві житла у Львові по вул. Плугова, 5. Голова правління ВАТ "ЛДБК-2"  Василь Варський зобов'язався до кінця 2004 року передати пайовикам замовлені квартири у власність. Відповідно пайовики по договору зобов'язались сплатити інвестиційні внески згідно з погодженим графіком до кінця 2004 року в повній сумі. Однак будинок до цього часу не зданий в експлуатацію.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ