Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

До блоку «Наша Україна» у районних радах Львівщини хочуть приєднатися політичні сили, що йшли на місцеві вибори поза блоком

Політичні сили, що брали у часть у місцевих виборах у районах Львівщини окремо від блоку «Наша Україна», тепер мають бажання сконсолідувати свої зусилля разом з «Нашою Україною». 
 Це стало предметом обговорення на політраді «Нашої України» 10 квітня – розповів у коментарі «Гал-info» член політради блоку „Наша Україна”, народний депутат України п’ятого демократичного скликання Володимир В’язівський.
За його словами, УРП «Собор» має бажання об’єднатися з „Нашою Україною” у Самбірському та Старосамбірському районах, ХДС у Бродівському районі, Партія промисловців та підприємців має спільне бачення створення більшості у складі блоку „Наша Україна” у багатьох районах, у Львівській обласній раді зокрема.
«Формат Блоку „Наша Україна” на Львівщині у багатьох районах розширюється і гуртує навколо себе політичні сили, що до парламенту йшли у складі шести політичних суб’єктів», — підсумував Володимир В’язівський.        
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ