Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До бюджету за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкоголем і тютюном суб’єкти господарювання Львівщини перерахували 2915 тис. грн

Регіональним управлінням Департаменту САТ ДПА України у Львівській області у лютому 2008 року видано суб’єктам підприємницької діяльності 1116 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольною та тютюновою продукцією, з них 650 ліцензій – на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 466 ліцензій – на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами. Кількість виданих у лютому ліцензій більше, ніж на півсотні перевищує число ліцензіатів лютого 2007 року. Про це «Гал-info» повідомили у відділі громадських зв’язків ДПА у Львівській області.
Водночас підприємствам та підприємцям області через невнесення відповідної плати за ліцензії, а також за їхніми заявами, у лютому 2008 року анульовано дію 97 ліцензій, що на 21 ліцензію більше, ніж у лютому попереднього року.
До бюджету за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкоголем і тютюном суб’єкти господарювання Львівщини перерахували 2915 тис. грн, що майже на 142 тис. грн. більше від суми надходжень коштів у лютому 2007 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ