Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

До Чемпіонату світу з шахів серед жінок у Львові запустили новий логотип

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі Львівської міської ради, від сьогодні запустили новий логотип міста Львова, з нагоди проведення Чемпіонату світу з шахів серед жінок.

«Львів вболіває за Марічку Музичук та активно готується до Чемпіонату світу з шахів серед жінок. Відтак, було прийнято рішення на ці дні дещо видозмінити міський логотип. Новий логотип, з шаховими елементами, символізує своєрідну єдність Чемпіонату і місто Львів. Наше місто завжди славилось шаховою школою. У нас майже 30 гросмейстерів. Природно, що це відображено у промоційному логотипі міста», - зазначили у відділі промоції міста.

Відтак, новий шаховий логотип міста зараз використовується у промоційній кампанії з популяризації шахів та Чемпіонату світу з шахів серед жінок. Також готується відповідна продукція, на якій буде зображено цей логотип. Зокрема, з початком Чемпіонату на міських трамваях та тролейбусах будуть розміщені прапорці з зображення шахового логотипу міста. Також планується виготовлення шахового прапору, який буде розміщено на фасаді Ратуші. Відтак, у понеділок, 29 лютого, о 13:00 год. відбудеться церемонія підняття прапора з даним логотипом. Також піднімуть прапор з логотипом Чемпіонату світу з шахів серед жінок на фасаді Ратуші.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ