Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

До Дня Франкового університету презентують унікальну фотовиставку

До Дня Франкового університету презентують унікальну фотовиставку “Там, де зійшлись перехресні стежки”.

Уперше відвідувачі зможуть переглянути добірку світлин, яка репрезентує площу перед Університетом Івана Франка впродовж минулого століття і до сьогодні. Експозиція виставки налічує близько півсотні фотографій, організованих у тематичні блоки. Що важливо - представлені фото не лише з власних фондів Музею Університету, а також із приватних колекцій та колекцій Центру міської історії Центрально-Східної Європи. По-справжньому має зацікавити істинних шанувальників фотомистецтва те, що деякі фото будуть представлені для широкого загалу вперше.

Урочисте відкриття виставки відбудеться 11 жовтня о 13 годині. Усі зацікавлені зможуть оглянути експозицію не лише 11 жовтня, а й протягом наступних днів у холі головного корпусу Університету.

Обов’язково скористайтесь нагодою зануритись в атмосферу знакового місця Львова та пережити історію площі, де вже багато літ витають «дух, наука, думка, воля».

У реалізації виставки допомагали наступні партнери: Школа Дизайну Creative, Handmade Лавка, Львівська майстерня марципанів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ