Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

До дня народження Т. Шевченка у Львові встановлюватимуть рекорд

На Львівщині 9 березня до дня народження видатного українського митця слова Тараса Шевченка адміністрація області запланувала низку заходів. Детально про план святкувань розповіла сьогодні, 22 лютого, директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Мирослава Туркало, передає Гал-інфо.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

«Найперше ми хочемо організувати спільний проект з тими населеними пунктами Львівської області, де розташовані пам’ятники Тарасові Шевченку. Зазначу, що на Львівщині встановлено 196 таких пам'ятників. Плануємо, що у цих міста та селах одночасно зі Львовом о 12.00 розпочати вшанування пам’яті Кобзаря.

У Львові та в області шукають двійників Тараса Шевченка

Звісно ж , що буде традиційне покладання квітів. Та на цей раз, ми поставили собі завдання: зібрати у Львові всі хорові колективи з області. Сподіваємось організувати наймасштабніше виконання «Заповіту» Тараса Шевченка. Ми вже анонсуємо про цю подію в Книгу рекордів України і дуже сподіваємось, що задумане нам вдасться. Загалом очікуємо близько тисячі учасників, які долучаться до встановлення рекорду. », - розповіла Мирослава Туркало.

У Львові з’явився пам’ятник Шевченкові для незрячих: фото, відео

Топ-5 фактів про пам’ятник Шевченкові для незрячих у Львові

Олена Ляхович, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ