Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Дня туризму у франковому університеті організували міжнародну наукову конференцію

До Дня туризму у франковому університеті організували міжнародну наукову конференцію. Про це сьогодні, 27 вересня, повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

У межах відзначення Всесвітнього дня туризму, сьогодні, 27 вересня, на географічному факультеті Львівського національного університету ім. І. Франка проходить ХІІІ міжнародна наукова конференція «Географія, економіка і туризм: національний і міжнародний досвід». В конференції взяли участь представники наукового середовища з країн Польщі, Білорусі, Литви, Німеччини та України.

«Ми високо цінуємо співпрацю з науковим середовищем, адже саме ви відіграєте важливе значення у розвитку туристичної галузі та створенні нових туристичних продуктів з метою подальшого формування позитивного іміджу Львівщини як туристичної дестинації. Сьогодні вкрай  важливо об’єднати наші зусилля задля спільного визначення нових точок росту в туристичній сфері області, враховуючи сучасні тренди, які обирають туристи для подорожей. Завдяки професійному викладацькому складу географічного факультету, щорічно випускаються кваліфіковані фахівці, які забезпечують належне функціонування у  готельно-ресторанній, гастрономічній, туроператорській діяльності, центрах туристичної інформації і в туристичній галузі загалом. Таким чином Львівщина входить до трійки найпривабливіших туристичних територій України», - зазначив заступник начальника управління туризму та курортів Тарас Лозинський.

Під час заходу заслухали ряд виступів та обговорили питання туристичних виставок, їх місце та роль в сучасній економіці, використання інструментів інтернет-маркетингу в туризмі та міжнародні спортивні заходи, як інструмент залучення туристів та їх вплив на економіку держави.

Організатори заходу – кафедра туризму географічного факультету і кафедра країнознавства і міжнародного туризму факультету міжнародних відносин ЛНУ ім. І. Франка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ