Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До дня закоханих у Львові відбудеться благодійний концерт у супроводі пантоміми

До дня святого Валентина 9 лютого у Львівській Філармонії відбудеться благодійний концерт «Музика в теплих тонах», – повідомили організатори.

Для закоханих лунатимуть твори Астора Пяццоли, Ніно Рота, Мішеля Лєграна, Йоганнеса Брамса у виконанні відомого скрипаля Остапа Шутка, оркестру капели «Трембіта» та солістки Іванни Комаревич. Музику доповнюватимуть виступи театру пантоміми “Tymoshenko Mime Theatre” («Клітка»).

 

Театр пантоміми своїми дійствами ілюструватиме музику та допомагатиме глядачам поринути у настрій казки. Театральні акції не обмежуватимуться сценою.

 

Кошти з продажу квитків будуть передані через фонд «Крила надії» на потреби дітей, що проходять лікування у Львівській обласній дитячій спеціалізованій лікарні у відділенні гематології та хірургії.

 

Довідка:

 

Tymoshenko Mime Theatre” донедавна функціонував під назвою “Клітка”, створений у 2003 році у Львові художником, режисером, актором Міхаєм Тимошенко з Румунії. В діяльності театру є спільні проекти втілені разом з музичними гуртами “Бурдон” і “Тарасова ніч”, композитором Любавою Сидоренко, муніципальним оркестром “Leopolis” . У 2009 році ТМТ зняли художній короткометражний фільм присвячений Чарлі Чапліну (до120 річниці народження). Театр демонстрував свої п'єси як в Україні, так і за її межами (Румунія, Польща, Чехія).

 

Вартість квитків: від 30 до 70 грн. Квитки продаються у касах Львівської Філармонії: вул. Чайковського,7. Організатори: Мистецьке об'єднання «Дзиґа», капела « Трембіта», Львівська обласна Філармонія

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ