Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До фіналу 7-го всеукраїнського конкурсу «Студенти у вільному підприємництві» (SIFE) львівська команда цьогоріч не потрапила

Сьогодні, 20 травня, у Львові відбувається 7-й Всеукраїнський конкурс студентських проектів в галузі підприємництва «Студенти у вільному підприємництві» (SIFE). У фінальному конкурсі візьмуть участь сім команд – дві з Дніпропетровська, дві з Харкова, Одеси, Севастополя та Чернівців. На жаль, цьогоріч львівська команда не потрапила до фіналу.
Мета проектів SIFE - допомогти людям досягнути своєї мрії через навчання їх вільному підприємництву. «Студенти вищих навчальних закладів готують комерційні та освітні проети для різних категорій населення, розповідають, як можна зреалізувати свої мрії в сучасних умовах», — розповіда «Гал-info» керівник команди SIFE Одеського державного економічного університету Ольга Лозіцька. За її словами, реалізація таких проектів дає студентам можливість розвивати здібності лідерів, здобути досвід командної роботи і спілкування, практикуючи і викладаючи принципи ринкової економіки та вільного підприємництва.
Студентські команди оцінюватиме журі, до складу якого входять лише підприємці, тобто ті люди, які на практиці знають, як започаткувати свою справу та досягти успіхів у бізнесі. Ті ж підприємства готують для переможців та учасників.
«Студенти у вільному підприємництві» (SIFE) — це всесвітній студентський рух. Щорічно у вересні в різних країнах світу організація SIFE проводить світовий чемпіонат. В Україні такі конкурси відбуваються з 2000 року. Переможцем першого всеукраїнського конкурсу SIFE стала команда Львівського національного університету імені Івана Франка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ