Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До гарантування безпеки Ющенка у Львові залучено Внутрішні війська

Сьогодні, 8 січня, громадський порядок в центрі Львова під час приїзду Президента України Віктора Ющенка, який візьме участь у проведенні третього «Міського свята Пампуха», забезпечуватимуть 65 військовослужбовців управління Західного територіального командування Внутрішніх військ та працівники міліції. Про це повідомили у прес-службі Західного територіального командування ВВ МВС України.

 

Ще 80 військовиків Внутрішніх військ патрулюватимуть інші райони Львова та Залізничний вокзал.

 

Усього до  патрулювання вулиць в Західному регіоні України буде залучено 420 військовослужбовців Внутрішніх військ.

 

За 8 днів 2010 року військовими правоохоронцями на Заході України за адміністративні правопорушення затримано 81 особу, за скоєння злочинів – 8 громадян. У тому числі, на Різдво 7 січня у Львові на вул. Зеленій був затриманий громадянин, в якого вилучено 19 грамів ефедрину кустарного виготовлення.

 

Нагадаємо, що у нині, 8 січня, у програмі візиту Президента до Львова заплановано зустріч із головами обласних адміністрацій та партактивом «Нашої України»  у Львівському оперному театрі. Також Ющенко візьме участь у відкритті Третього міського свята пампуха, що відбудеться у дворику львівської Ратуші, перегляне вертеп від народного театру-студії «Хочу» та виставу «Різдвяна феєрія». Опісля Президент відвідає церкву Преображення Господнього.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ