Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До кінця березня Територіальне управлінням Держгірпромнагляду у Львівській області проводитиме розслідування нещасного випадку на шахті «Межирічанська»

Територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Львівській області створено комісію для розслідування обставин і причин нещасного випадку на шахті «Межирічанська» ДП «Львіввугілля». Як повідомили «Гал-info» у прес-службі Територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області, до складу комісії увійшли фахівці Теруправління Держгірпромнагляду по Львівській області, Державного підприємства "Львіввугілля", виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві у Львівській області, представники профспілок.
Нагадаємо, 13 березня о 6-й годині 20 хвилин, на  шахті «Межирічанська» ДП «Львіввугілля» під час проведення 441-го конвеєрного штреку внаслідок раптового вивалу порід покрівлі був смертельно травмований машиніст гірничих виймальних машин Михайло Л.. О 19-й годині 55 хвилин, тіло загиблого було піднято на поверхню.
О 20-й годині 10 хвилин безпосередньо на місці події розпочала роботу створена Територіальним управлінням Держгірпромнагляду по Львівській області комісія для розслідування обставин і причин нещасного випадку.
У відповідності з положенням про порядок розслідування та ведення обліку нещасних випадків, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2004 року № 1112, спеціальне розслідування буде проведено у термін до 28 березня поточного року.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ