Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До кінця грудня комісія має провести розподіл земель Яворівського ДГХП „Сірка”

До кінця грудня районна комісія має провести розподіл земель Яворівського державного гірничо-хімічного підприємства "Сірка". Про це «Гал-info» повідомив голова Яворівської райдержадміністрації Степан Новосядло.

«Зараз відбувається ліквідація підприємства, тому землі, які були закріплені за Яворівською  ДГХП "Сірка", будуть передані територіальним громадам.  У місячний термін планується провести розподіл земель та подати на розгляд райдержадміністрації», - сказав він.
Відповідно до наказу Міністерства промислової політики України "Про припинення Яворівського державного гірничо-хімічного підприємства "Сірка" шляхом його реорганізації” створено районну комісію з питання припинення юридичної особи Яворівського ДГХП "Сірка" з розподілу земель територіальними громадами. Головою комісії призначено заступника голови райдержадміністрації Б.Гельнера. До складу комісії також увійшли державний інспектор екологічної інспекції у Яворівському районі Г. Кіт, начальник відділу земельних ресурсів райдержадміністрації М. Пацула, директор Новояворівського ДП "Екотрансенерго" П. Булавка, директор Новояворівського ДГХП "Сірка" К. Пресліцький, а також голови місцевих рад, на території яких розташовані земельні ділянки.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ