Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До кінця наступного тижня проблему із тест-системами на Віл/СНІД у Львівській області вирішать

До кінця наступного тижня проблему із тест-системами на Віл/СНІД у Львівській області вирішать, — повідомив „Гал-info” начальник Головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА Ігор Герич. За словами Герича, сьогодні, 27 жовтня, він зустрічався із головним лікарем центру «СНІД» і домовився про те, що до кінця наступного тижня за кошти обласного бюджету закуплять тест-системи на Віл/СНІД, які забезпечать потребу Львівщини до кінця цього року.
 «Тест-системи, які закуповувалися коштом області, справді закінчилася. Однак, проблема не з обласним бюджетом, а з централізованим бюджетом, гроші на ці потреби є, але затягнулася тендер на закупівлю тест-систем на Віл/СНІД. З централізованого бюджету фінансується не тільки закупівля тест-систем для вагітних і донорів, але частково і для населення. Однак, тендер справді може затягнутися і тому ми вирішили цю проблему власними силами», — наголосив Ігор Герич.
 Нагадаємо, як повідомила «Гал-info» керівник благодійного фонду «Усі разом» Галина Каменська, вже цілий жовтень у Львові не проводять тестів на Віл/СНІД.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ